Onze resultaten

Poolse uitzendkrachten zijn populair in de land- en tuinbouw door hun goede werkmentaliteit. Fortuna stelt hoge eisen aan buitenlandse flexkrachten en biedt hen daarvoor goede arbeidsvoorwaarden. Dankzij ons eigen wervingskantoor in Polen hebben wij al ruim 15 jaar een sterke band met onze werknemers. 

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met hen. Daardoor kennen wij hen, hun families en achtergrond goed. Onze persoonlijke interesse versterkt bovendien de motivatie en het rendement van buitenlandse werknemers. Vanuit ons bijna familiaire contact zorgen wij uiteraard voor goede werk- en leefomstandigheden.


Ons eigen wervingskantoor in Polen en onze bekendheid met de regio is van grote waarde voor de kwaliteit van onze matching. Dat verklaart ons zeer hoge slagingspercentage (bijna 100%) , de motivatie en productiviteit van onze arbeidskrachten. En uiteraard de tevredenheid van onze opdrachtgevers over onze Poolse uitzendkrachten. Het verklaart bovendien ons extreem lage verloop (jaarlijks terugkeerpercentage gemiddeld tussen 70 en 80%) en het bijzonder lage ziekteverzuimcijfer onder onze buitenlandse werknemers.

Contact

Groesweg 46

5993 NN Maasbree

Nederland

 

Tel.: (+31) 77 465 0987

info@flexfortuna.nl

Certificering

ffweblogo4you ffweblogonorm
ffweblogosecurity ffweblogonen